Vitaliteit

LiV Utrecht is een consortium van verschillende vitaliteit aanbieders van Utrechtse bodem. Vanuit onze verschillende invalshoeken en achtergronden bundelen we expertise en ervaring. Als onderdeel van Urban Vital Movement zetten we ons graag in voor de stad waar we werken, wonen en recreëren. Voor ons een unieke kans om lokaal meer betekenis te kunnen geven en een vitalere samenleving te ontwikkelen. Het is onze droom om niet alleen onze krachten, maar die van alle bedrijven in Utrecht te bundelen om in 2030 de meest vitale stad ter wereld te zijn.

Het programma wordt ondersteund en uitgevoerd door Utrechtse bedrijven en organisaties.  Een deel van deze bedrijven en organisaties bevinden zich in Kanaleneiland, de wijk die onze specifieke aandacht en focus heeft. Kijk onderstaande video voor ons verhaal!

 

Teambuilding Workshops

Succesvolle teams zijn in staat de krachten en capaciteiten van de verschillende individuen te bundelen en hun energie op de juiste manier aan te wenden. Goede groepsdynamiek is noodzakelijk, maar ontstaat niet zomaar. Het vormen van een goed team vergt tijd en aandacht, zeker na de twee uitdagende Corona jaren. Tijdens onze actieve en inspirerende workshops richten we ons op het verbeteren van de verbinding en focus in een team, met tevens aandacht voor persoonlijke energie. Thema’s waar aan gewerkt kan worden zijn:

  • Samen sterker & wendbaarder
  • Aanpassen in een veranderende omgeving
  • Focussen onder druk
  • Effectief Communiceren
  • Positieve Mindset

Door te investeren in jouw eigen team, investeer je ook direct in de wijk Kanaleneiland; een deel van de opbrengst vloeit direct terug naar onze vitaliteitsinitiatieven in de wijk.

Een paar voorbeelden van workshops zijn:

Out of the Boks

Intelligent bewegen voor optimale breinfuncties

Meer succes door assertief samenwerken

Be here now

Urban Walk Kanaleneiland